Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ποσο συμφωνω μαζι σου, ρε Καφετζοπουλε....!





Στα περι ξιπασμενης,ανεμπνευστης τεχνης,στα περι χαμενου νοηματος απο πλευρας αριστερας, στα περι δυσνοητων ορολογιών κι αναλυσεων που εν τελει αποπροσανατολιζουν απο την πραγματικοτητα αντι να την αποκρυσταλωσουν καλυτερα, στα περι αρτιοσκληρωτικου ΚΚΕ κι αυνανισμου στο κρεβατι, στα περι γενιας του Πολυτεχνειου, στα περι κληρωτων βουλευτων...Συμφωνω και επαυξανω!
Μα πιο πολυ απ'ολα,συμφωνω στην απλη ιδεα της "ευτυχίας του ατομου που δεν μπορει να υπερβαινει/ καταπατα την ευτυχια των υπολοιπων,διοτι ετσι καταλυεται η κοινωνικη ειρηνη..." Τοσο απλο, τοσο παλιο (το διατυπωσε ο Σολωνας για πρωτη φορα), κι ομως τοσο εξω απο τη λογικη του μεσου ανθρωπου... Νομιζω οτι μεσα σε 10 λεξεις ο Καφετζοπουλος κατορθωσε να συμπυκνωσει τη φιλοσοφια ολου αυτου του χιλιοβασανισμενου χωρου που λεγεται Αριστερα. Δεν χρειαζεται να προστεθει τιποτε περαιτερω!
"...Και οσο τραβαει η κουβερτα μας στο φιναλε! Δε χρειαζεται σωνει και καλα να επιδιωκουμε την πολυτελεια και την υπερβολη!"

Μεγαλες ατακες, μεγαλες αληθειες, και ουσιαστικες πολιτικες αναλυσεις, εν μεσω χαβαλε στο Τσαντιρι... Καιρο ειχαμε να δουμε μια τοσο καλη στιγμη απο πλευρας Λαζοπουλου!



ATTACHMENT



"Ειναι προσωπικο συμφερον να ζεις σε μια καλη κοινωνια...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: