Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φαντασματα της 7ετειας πλανιουνται πανω απο την "ελευθερη" τηλεοραση...




Απολαυστε τις επιορκες κοφτοραπτουδες των 8, να προσπαθουν να αναγκασουν εναν υπουργο σε δημοσια απολογια, επειδη-ακουσον ακουσον- ζητησε απο τους μπατσους σχετικη εγκρατεια στο ξυλο! Και πιο συγκεκριμενα,επειδη τους προτεινε να παψουν να μετατρεπουν διαδηλωτες σε φυτα... (δε νομιζω να οριζεται ετσι η περιβοητη "πρασινη αναπτυξη" που ευαγγελιζονταν το 2009 οι παπατζηδες της Ιπποκρατους)
Για να δεσει το γλυκο της γκουρμε ενημερωσης, θα προσθεσω λιγο Καραμεροχαριτατους απο Δεκεμρη του '08 (οταν την επομενη της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, τα "γαματα τυπακια" της TV εκαναν ο,τι περνουσε απο το γυμνασμενο χερι τους ωστε να μη φανει ως δολοφονος ο μπατσος- σε πληρη συμπνοια με Μανεση απο Alpha κλπ), δυο πρεζες Αυτια-"live" συνομιλια με "κονσερβα" Ψωμιαδη, και καθημερινες πιπες στον Προεδρο (τον οποιο ακουει με κατανυξη μερα παρα μερα που τον βγαζει και ζωντανα), τριματα Παπαγιαννη-Σπινο-Καψαμπελη-Μυλωνακη στο μιξερ μεχρι να λιωσουν, (ξανα)ζεσταμενη Σταη να προσπαθει να βουλωσει το στομα του Τσιπρα με αισχρο τροπο,κατα τη διαρκεια συνεντευξης στο δελτιο, και γαρνιρισμα με σως Παπαδημητριου και Πορτοσαλτε να ωρυονται οτι αποκκλινουμε απο το προγραμμα του Μνημονιου, και να διψουν για νεες αποκρατικοποιησεις σε χρηματιστηριακες τιμες 1/20 των πραγματικων τιμων των επιχειρησεων....ΜΠΡΑΒΟ! Αυτη ειναι συνταγη για γλυκο. Νομιζω πως εδεσε πλεον, αλλα....κατι λειπει....κατι λειπει.....
Μα φυσικα! Λειπει το κερασακι...Ο Χατζηνικολαου και το τιμημενο Αλτερ. Αντε,να ξαναανοιξουν, για να ειμαστε μετα γαστρονομικα αρτιοι!

Μετα τιμης,
Σεφ Φυγοκεντρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: