Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Το πτωμα σου λαε...

Ο "Πατερουλης" σας στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους απο ψηλα...
Ελπιζω σημερα να διεφυγε της προσοχης του η σταση σας σχετικα με την γενικη απεργεια εκει στην αμαρτωλη Τυποεκδοτικη,γιατι μπορει να μην εχει προβλημα με τις μαζικες δολοφονιες,αλλα τουλαχιστον απεναντι στους απεργοσπαστες υποθετω πως σιγουρα δεν τρεφει ιδιαιτερη συμπαθεια


Αναδημοσιευω απο http://www.typografeio.blogspot.com/ :

Πέμπτη 2 Απρίλη 2009 - αριθ. φύλλου 10338 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Μεγάλη μέρα σήμερα. Η εργατική τάξη, το ταξικό εργατικό κίνημα, με την απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, πρέπει να δείξουν την πυγμή τους...
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!Σήμερα «νεκρώνουν» επιχειρήσεις, εργοστάσια, υπηρεσίες.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τη Σύνοδο του G20.

Ούτε και από εσάς δεν έχουν να περιμένουν τίποτα.Όταν σε μέρα γενικής απεργίας οι μόνοι που δεν έκαναν απεργία και ούτε σταμάτησαν να παράγουν ήταν οι εργαζόμενοι στις κομματικές σας επιχειρήσεις ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ & CIA ΑΕ.ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σαςΔεν την ΚΛΕΙΣΑΤΕ!!!Δεν την ΝΕΚΡΩΣΑΤΕ!!!ΔΕΝ αφήσετε τους δύστυχους εργαζόμενους να απεργήσουν!!!Σταματήσατε ΜΟΝΟ την πρωινή βάρδια στο βιβλιοδετείο το οποίο δεν επηρεάζει σε τίποτα την παραγωγή.


και ακολουθως,ενα μικρο φρεσκαρισμα της μνημης:

Το 1996 (κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ)
η «Τυποεκδοτική ΑΕ» πήρε δωρεάν κρατική επιχορήγηση 1,6 δισ. δραχμές, για να προχωρήσει στη μετεγκατάστασή της στο Κρυονέρι, στις εγκαταστάσεις του «Κολλάρου», τις οποίες αγόρασε.

Το 2006 (κυβέρνηση ΝΔ),
η «Τυποεκδοτική ΑΕ» πήρε νέα δωρεάν κρατική επιχορήγηση 1 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό.

Tο κόμμα που καταγγέλλει τα διάφορα «κίνητρα» που δίνει το αστικό κράτος στους καπιταλιστές, χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες μεθόδους. Εισπράττει δωρεάν κρατικό χρήμα. Χρήμα που συγκεντρώνεται από τα χαράτσια που επιβάλλονται στον ελληνικό λαό.
Μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν βάσει ποιου πολιτικού σκεπτικού τα μεν «κίνητρα» σε άλλους καπιταλιστές είναι καταδικαστέα, ενώ όταν δίνονται στην «Τυποεκδοτική ΑΕ» είναι ευπρόσδεκτα και δικαιώνονται;
Το αστικό κράτος σίγουρα δε θα έδινε λεφτά σ’ ένα επαναστατικό κόμμα.

Και τελος,παρτε κι αυτο...(ευγενικη προσφορα απο εναν φιλο της σελιδας)
http://www.portnet.gr/content/view/1998/39/

1 σχόλιο:

V for Vangelis είπε...

Φυγόκεντρε, μια μικρή ένσταση μόνο να διατυπώσω για το ακριβές του λόγου: ότι οι πρωινές εφημερίδες όταν έχει 24ωρη απεργία πηγαίνουν στα περίπτερα ακριβώς γιατί είναι έτοιμες από το προηγούμενο βράδυ, καιεπομένως δεν βγαίνουν την επόμενη της απεργίας. Αυτό στο λέω με μια ελάχιστη επιφύλαξη βέβαια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος.
Στα υπόλοιπα που γράφεις , να προσθέσω με χαρά και τον παρακάτω σύνδεσμο : http://www.portnet.gr/content/view/1998/39/