Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

H οπτικοποιημενη τεκμηριωση μιας παγκοσμιας παντοκρατοριας,ως απαντηση για την πτωση μιας αλλης...

Ο (αν)υπαρκτος σοσιαλισμος κατερρευσε ή ανατραπηκε?
Η απαντηση στο αγαπημενο ερωτημα του ΚΚΕ,βρισκεται σε αυτο το "αναπτυγμα" του πολυγωνου που λεγεται Η.Π.Α και εχει περικλυσει μεχρι και σημερα μεσα στις πλευρες του καθε δραστηριοτητα και ιδεα του πλανητη.
ΥΓ:Οπως βλεπετε,η αυτο-αδειοδοτηση μου και η προσωρινη αποχη απο τη μαχιμη δημοσιογραφια μου ανοιγουν οριζοντες για ενασχοληση με φιλοσοφικες συζητησεις και διασκεδαση...(τι πιο ψυχαγωγικο απο το να εκνευριζεις τους ΚΝιτες???)

.

.
.





























































































































































.
.
.
.
.
.
.
Bonus...
http://www.youtube.com/watch?v=WTURCUYTDt0&NR=1

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nαι τα πιασες τα λεφτά σου με τον Άντυ Γουόρχωλ ρε μλκ ... Εδώ τα άτομα θεωρούν πρότυπο κάλλους τον Πρωτούλη χαχαχαχ

Αναρχοκομμούνι είπε...

Αγαπητέ άγνωστε διαδικτυακέ φίλε, respect στο blog σου και σχεδόν σε όλα όσα πρόλαβα να δω από αυτά που γράφεις. Σε ανακάλυψα τυχαία (ούτε και θυμάμαι πως) και επειδή δεν κατάφερα να βρω e-mail επικοινωνίας, θα ήθελα να μου στείλεις ένα mail για το αν μου επιτρέπεις να σε βάλω στα links μου. Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο blog μου. Με ξενύχτησες απόψε, αλλά άξιζε τον κόπο... Και πάλι respect.

Λου είπε...

Καλησπερα, φιλε, και οπως παντα.....

''west is the best''

Ακομη μια φορα εκλεψα απο το ιστολογιο σου, αυτη τη φορα το τραγουδακι του Μαχαιριτσα, την καλησπερα μου κι ενα ευχαριστω!!!

η φυγοκεντρος είπε...

Καλησπερα.Πολυ χαιρομαι που τοσο καιρο μετα τις τελευταιες μας ιντερνετικες συνομιλιες-"διαπραγματευσεις"(...) συνεχιζεις να γυροφερνεις στα μερη μου,"σουφρωνοντας" που και που και τιποτα το ενδιαφερον...Πολυ χαιρομαι!

ΥΓ:Γιατι "φιλος" σωνει και καλα?

Λου είπε...

Αγαπητη μου φιλη, αν το σχολιο σας, απευθυνεται σε μενα, διοτι οπως ενθυμουμαι, εχω οντως ξανασουφρωσει απο αυτο εδω το διαμαντακι, να ξερετε οτι σουλατσαρω αρκετα συχνα στα μερη σας, εχουμε βλεπετε καποιες κοινες αποψεις, και βρισκω περισσοτερα εκ του τιποτα ενδιαφεροντα....

Καλο σας βραδυ!!!

P.S. Και υποσχομαι να ξαναχτυπησω, ως γνωστον, επιλεκτικη κλεφτρα, η αφεντομουτσουναρα μου...

η φυγοκεντρος είπε...

Μικρη διευκρινηση:Δεν ειμαι ουτε αγορακι,ουτε κοριτσακι,ουτε γκευ ουτε λεσβια...Γενικως ειμαι δηλωμενο και στη σχετικη με την ταυτοτητα του μπλογκερ αριστερη στηλη ως απολύτως ουδετερο,και αυτο για λογους δεοντολογικους. Επειδη δηλαδη αν φανερωνα το τι ειμαι μετα ευκολα θα παρεκτρεποταν το υφος καποιων αρθρων και θα χρωματιζοταν με πινελιες φεμινιστικες ή φαλοκρατικες.Ετσι, οσο δυσκολο κι αν ηταν ως τωρα, εχω κατορθωσει να κρατησω αυτη τη δεσμευση της μυστικοτητας,και να μην φαινεται σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημειο ΟΛΟΥ του μπλογκ(μιλαμε για χιλιαδες αραδες κειμενων) αυτη η λεπτομερεια.Αυτο βεβαια μου βγηκε σε καλο και απο μια αλλη αποψη:Πολλες φορες αναγκαζομουν εκ των πραγματων να περιαυτολογω λιγοτερο και να χρησιμοποιω τριτο προσωπο αντι πρωτου,πραγμα θετικο εαν πας να κανεις καπως "δημοσιογραφικη" δουλεια σε ζητηματα επικαιροτητας.

Τωρα,οσον αφορα το θεμα του "σουφρωματος"... Δεν θα σε αποκαλουσα και κλεφτρα,οπως λες, γιατι ειχαν παιξει οι σχετικες "διαπραγματευσεις" αν θυμασαι τοτε με το αρθρακι περι ντοπας-εθνικισιμου που ειχες αναδημοσιευσει,και ειχα αποκομισει τα ποσοστα που ηθελα,με αποτελεσμα να εχω καλυφθει ως δημιουργος.Ε,και για το κομματι μουσικης που προσφατως δανειστηκες δεν μου πεφτει λογος-οικονομικες δοσοληψιες εκει θα επρεπε να ξεκινησεις με Μαχαιριτσα-Σουση.Εγω δεν εχω απαιτησεις!

Τα λεμε...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το ξέρω το παιδί, τον λένε Αχιλλέα και είναι από το Κάιρο