Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Oταν η κυβερνηση ειναι υπο διαλυση κι ο αρμοδιος υπουργος κρυβεται-αδεξια-απο τους εκπροσωπους κοινωνικων ομαδων...

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ

Απο τον κατακλυσμο σκηνων αστυνομικης αυθαιρεσιας που προβληθηκαν στα καναλια τα τελευταια εικοσιτετραωρα,ξεχωρισα το παραπανω βιντεο,και το παραθετω, γιατι περιεχει ενα πραγματικα χαρακτηριστικο στιγμιοτυπο.Βλεπουμε,λοιπον, οτι στο 00:30 ομαδα ενστολων ξυλοφορτωνει αγροτη και σε καποιο σημειο...ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! Αν αντιπροσωπετει αυτο την αμυντικη σταση της αστυνομιας,την οποια ευαγγελιζεται ο Παυλοπουλος, τοτε μαλλον εγω εχω καποιο προβλημα αντιληψης

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να 'ταν μόνο αυτό... Δες στο 0:40 περίπου πως κρατάει ο βρωμιάρης το γκλοπ! ΑΝΑΠΟΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

όντως! δολοφόνοι!
έπρεπε να τα πατήσει με το τρακτέρ τα γουρούνια, αλλά δεν πρόλαβε γαμώτο!
του έριξαν τη φισουνια και τον πιάσανε, αφού δεν μπορούσε να σταθεί ο άνθρωπος απ'τα δηλητήρια...

σκατόμπατσοι μπάσταρδοι από δω και πέρα θα παίζουμε carmageddon!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά όπως πάντα ο καθένας βλέπει ότι θέλει...

Τον αγρότη δεν τον κρατάει για να του ρίξουν χημικά αλλά τον τραβάει προφανώς για προσαγωγή ή σύλληψη. Και εκέινη την ώρα κάποιος (ανεγκέφαλος όντως) αστυνομικός τον... ψεκάζει.

Αλλά σε αυτό το video υπάρχει κάτι πιο σοβαρό και ανατριχιαστικό!!! Μια απόπειρα ανθρωποκτονίας!!! Είναι το τρακτέρ που κάνει χωρίς ενδοιασμό όπισθεν ενώ έχει πίσω του τον κουβά και όποιον πάρει ο Χάρος!!!
Φυσικά για κάποιους το περιστατικό σχολιάζεται απλά "δυστυχώς δεν τα πέτυχε τα γουρούνι". Εγώ λέω ευτυχώς δεν τα πέτυχε γιατί μετά θα βλέπαμε σκηνές που δε θέλω ούτε να τις φανταστώ ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντά πόσο πάει το τρακτέρ, δεν κάνουμε μια έρευνα αγοράς; Τελικά το όχημα έχει δυνατότητες...

gortynios είπε...

Πάγια τακτική των χοιρινών!

Πέρσι τον καιρό των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό , έξω από την βουλή (στα λουλουδάδικα) καυλόμπατσος με ψέκασε εξ επαφής στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσω σχεδόν αναίσθητος για πολύ ώρα και να πάθω έγκαυμα στο μάτι. 2 μέρες πριν από εκείνη την πορεία είχα πάρει τα τελευταία 100 ευρώ που μου χρωστούσαν από την part time κωλοδουλεια που δούλευα, τα έδωσα όλα για να πληρώσω τον οφθαλμίατρο και το κολλύριο που μου συνέστησε.

Πάντως η φυσουνιά , ακόμα και εξ επαφής δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα ασφυοξογόνα που ρίχνουν αδιακρίτως τον τελευταίο καιρό τα ένστολα καθάρματα, αυτά είναι πραγματικά δολοφονικά και ουκ ολίγες φορές μες στον Δεκέμβρη οι μπάτσοι τα έριξαν όχι μόνο μέσα στο πλήθος αλλά και σε κλειστούς χώρους, που εκτός των άλλων καλύπτονται από το πανεπιστημιακό άσυλο (Νομική / Πολυτεχνείο).

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

D.Angel είπε...

Κάπου πήρε το μάτι μου να ζητάς φιλάκια για τον ακατανόμαστο
Χα χα χα
Χαιρετώ σε!

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις? Δεν καταλαβα...

IaTriDis είπε...

@ anonyme 4 Φεβρουάριος 2009 8:48 πμ
Φυσικά, γιατί άλλα τα μάτια του ...λαγού και άλλα της κουκουβάγιας συν το, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών οι κότες. Και ομιλώ για τα ΜΑΤ και για την ηγεσία τους που για άλλη μια φορά νόμισαν πως έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες!!!
Αίσχος. Όταν σπάσουν τα όρια τα πάντα μπορούν συμβούν δυστυχώς, και ξεχνάμε ποιοι και πώς αναγκάζουν κάποιους ανθρώπους να ξεπερνούν τα όρια τους!

η φυγοκεντρος είπε...

Ρε συ ανωνυμε,μας δουλευεις? Για δες το βιντεο καλυτερα...

Οι μπατσοι αρχικα τον κρατανε, ερχεται ο αλλος,τον ψεκαζει μεσα στο προσωπο και ΚΑΘΩΣ τον ψεκαζει συνεχιζουν να τον κρατανε,ενω την αμεσως επομενη στιγμη,κι ενω ο ανθρωπος δυσφορει γυρνανε και συνεχιζουν το αγριο ξυλο. Δηλαδη οι φονιαδες αυτοι δεν τον αφησαν καν να ανασανει.Τον κρατουσαν πριν,κατα τη διαρκεια και μετα τον ψεκασμο χτυπωντας τον μαλιστα αλυπητα

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο τρελλαμένος "αγρότης" κάνει όπισθεν και πέφτει πάνω στους γουρουνους δεν έχει σημασία!!
Εκτός από φυγόκεντρος είσαι και παπαρολόγος...Κι αυτό να το προσέξεις βρε!

Τι φλύαρο εγώ είναι αυτό! που βρίζει ανεξοδα τα Θεία!!!Το πιπέρι στο στόμα και τη ζωή δεν το σκέφτεσαι απόκεντρε!
Βρε που έπεσα πάλι σήμερα!

η φυγοκεντρος είπε...

Ρε συ,δεν καταλαβαινεις κατι. Ο αγροτης ειναι πολιτης.Εχει το δικαιωμα να κανει ο,τιδηποτε, εχοντας ομως και γνωση των συνεπειων καθε πραξης του. Αν ο αγροτης ειναι τρελος και γουσταρει να παταει μπατσους με το τρακτερ του,εμενα δε με αφορα.Θα τον δικασει η αστικη δικαιοσυνη βασει των νομων, θα τον καταδικασει και θα σαπισει στη φυλακη.
Απο την αλλη,αν ο μπατσος τρελαθει κι αρχισει να βασανιζει αλλοδαπους στα τμηματα,να πεταει αλλοδαπους σε χαντακια πισω απο την ΠΡαλλη,να σκοτωνει 15χρονους ή να ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΙΤΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ (αν με καταλαβαινεις),αυτο με αφορα αμεσα και μας αφορα ΟΛΟΥΣ.
Οι μπατσοι δεν ειναι προσωπα,ειναι το ιδιο το κρατος.Και εγω προσωπικα δε θελω να ζω σε ενα κρατος-δολοφονο,ουτε σε ενα κρατος-βασανιστη.ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.(ασε που και στατιστικα να το δεις το θεμα,εκ των πραγματων δε μιλαμε για μεμονωμενα περιστατικα αλλα για συστηματικη χρηση βιας). Εφοσον γουσταρει ο κρατικος μηχανισμος να στελνει ενοπλους αναμεσα μας για τη διασφαλιση της ταξης,εχει και την απολυτη ευθυνη καθε πραξης τους.Δε μπορει να δινεις οπλα σε σχιζοφρενεις,αιμοδιψεις ή φασιστες. Και κανονικα,για καθε "παρεκτροπη" μπατσου θα επρεπε αμεσα να πεφτει η κυβερνηση και η χωρα να πηγαινει σε εκλογες. Και οι αρμοδιοι υπουργοι να δικαζονται.
Νομιζεις πως ειμαι επιφανειακος/η αλλα στην πραγματικοτητα εσυ εισαι ιδιαιτερα επιφανειακος και ρηχος στις κρισεις σου,παντα κατω απο ενα μανδυα "σοβαροτητας" και "σωφροσυνης".Ο κοσμος ειναι εδω που ειναι λογω του οτι κυβερνιεται απο "σωφρονες".
Και για φιναλε σου λεω το εξης: Γαμω το Χριστο σου!
Ουτε εχω αναγκη τα Θεια,για τα οποια τοσο κοπτεσαι,ουτε με νοιαζει αν υπαρχουν ή δεν υπαρχουν.Ανωτερες δυναμεις δε θελω εγω πανω απο το κεφαλι μου.Κι αν υπαρχουν ακομα(που επιστημονικα-φιλοσοφικα δεν δικαιολογειται αλλα τελοσπαντων) εμενα αφεντικα μου δε γινονται

Ανώνυμος είπε...

Και ο "τρελαμένος μπάτσος" πολίτης είναι και η αστική δικαιοσύνη μπορεί να δικάσει και αυτόν!!!
Μην "τρελαίνεσαι" και εσύ μαζί!!
Η "αστική δικαιοσύνη" είναι ίδια για όλους. Φτάνει να εφαρμόζεται από όλους και να ζητάμε όλοι να εφαρμοστεί για όλους και για τα πάντα.

η φυγοκεντρος είπε...

Κανεις μεγαλο λαθος.
Η βια απο πλευρας του αγροτη ειναι οντως "μεμονωμενο περιστατικο" αποκκλινουσας συμπεριφορας,εν θερμω και λογω της περιστασης.
Η συμπεριφορα των μπατσων ειναι: 1)οχι απλα βιαιη συμπεριφορα αλλα και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ(αφου το καθηκον τους ειναι ακριβως να απωθουν ταραχες με επαγγελματισμο και σαν αμυντικη δυναμη παντα)
2)Οχι εν θερμω κινηση αλλα εν ψυχρω (αφου εχουν καταλληλη εκπαιδευση ωστε να μην ενδινουν σε προκλησεις και να μην λειτουργουν εκδικητικα)
3)Οχι μεμονωμενη πραξη ΠΟΛΙΤΗ,αλλα πραξη ΟΡΓΑΝΟΥ του κρατους,την ευθυνη για τις πραξεις του οποιου την εχει αμεσα ο ιδιος ο πρωθυπουργος.Μην ξεχνας οτι καμια αλλη επαγγελματικη/κοινωνικη ομαδα-ακομη και κρατικοι λειτουργοι,οπως γιατροι- δεν φερει αριθμο στη στολη της.Οι μπατσοι ειναι ενας αριθμος,μια θεση,οπως και οι στρατιωτικοι. Δεν ειναι ξεχωριστες προσωοικοτητες οταν βρισκονται εν υπηρεσια,αλλα γραναζια μιας μηχανης,και δεχονται ΔΙΑΤΑΓΕΣ. Αρα,δεν ειναι στην ιδια μοιρα με τον πολιτη,οποια κι αν ειναι η ψυχολογικη τους κατασταση

Φυσικα,εδω δεν ηταν σε αυτοαμυνα, ουτε σε καταδιωξη (η συλληψη ειχε ηδη γινει) αρα η πραξη τους δεν ειχε ουτε τυπικο αλλοθι.Και μην ξεχνας οτι αυτη την ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ενεργεια την εκαναν με το κυρος και τα ΜΕΣΑ που ο λαος τους εκχωρησε για να τον υπερασπιζονται...(ενω ο αγροτης οχι)

Οπως βλεπεις,υπαρχουν εντελως διαφορετικα κριτηρια για την ερμηνεια και αναλυση των 2 πραγματων που εσυ βαζεις στο ιδιο τσουβαλι

Ανώνυμος είπε...

as mhn stekomaste sta memonomena peristatika astynomikhs bias (Xaxa).. Zoume megales meres to polymorfo kai apatronaristo kinhma tou dekembrh den stamataei, alla ginetai olo kai pio omorfo olo kai pio polyxrwmo... se ayto mpainoun mesa oi agrotes pou epitelous antistekontai kai apantoun stis proklhseis twn katastaltikwn dynamewn ths e3ousias.. O kapitalismos pe8ainei kati allo genietai, kati pio omorfo kati pou bgainei apo mesa mas syntrofoi... Ayto p gennietai mporeia na einai enas neos kosmos alla mporei na einai kai ena tragudi, to sigouro einai oti einai omorfo gt einai kati p bgainei apo thn psyxh ths pio euais8hths meridas ths mazas... As zhsoume tis meres tou Dekembrh tou Genarh tou Flebarh, as zhsoume ka8e mera ths kainourias zwhs mas... www.tysociety.com