Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Τα τρικυκλα εγιναν...Βιτριολι!

Το (παρα)κρατος των Κοτζαμανηδων δε λεει να πεθανει,ακομα κι αν σημερα εχουν πεθανει ή εξοντωθει πολιτικα οι θεμελιωτες του.Ειναι πανω απο προσωπα και πολιτικες.Εχει ριζωσει τοσο βαθεια στους πυλωνες της κοινωνιας μας,ωστε εγινε καθεστως.Ενα αειθαλες, εφταψυχο τερας που σαν παρασιτικος κισσος αναρριχαται σε ολα τα επιπεδα του κρατους και στραγγαλιζει τη δημοκρατια.
Οι "αγανακτισμενοι πολιτες" που επιτιθονταν στις συγκεντρωσεις της αριστερας τη δεκαετεια του '60, εδωσαν τη θεση τους σε καραφλους "αγανακτισμενους πολιτες" που λιντσαρουν μεταναστες κι ενιοτε τους μαχαιρωνουν μεσα στα ιδια τους τα σπιτια.
Ο χαφιεδισμος κι οι εκβιασμοι μεσα στους εργασιακους χωρους γνωριζουν εκ νεου μια θεαματικη "ανθιση",στα πλαισια μιας γενικευμενης θρασυτατης επιθεσης κατα των στοιχειωδων εργασιακων κεκτημενων,απο εργοδοσια και κυβερνητικες πολιτικες της δεξιας. Η νεα γενια συναισθανεται πως ισως ειναι η πρωτη μετα απο πολλες δεκαετειες,που θα ζησει χειροτερα απο την προηγουμενη,βλεποντας με τρομο την απιστευτη οπισθοδρομηση των δικαιωματων και την ξαφνικη επανα-συντηρητικοποιηση της ζωης. Η αστυνομοκρατια επιστρεφει στους δρομους και τις γειτονιες,και ολα τα παραπανω μαζι συντεινουν σε ενα πραγμα:Oτι ο φοβος βασιλευει και παλι στην ελληνικη κοινωνια.
Ενα κλιμα διαχυτου φοβου και μια ψυχροπολεμικη,μετεμφυλιακη αυρα καλυπτει τις ζωες μας,ειδικα στην πρωτευουσα,που ειναι και το θεατρο των τελευταιων εξελιξεων.
Το ευηχο και βολικο παραμυθι της "εθνικης συμφιλιωσης" δεν σβησε τις μνημες του παρελθοντος,κι ο ζοφος της κρατικης και παρα-κρατικης τρομοκρατιας οχι μονο δεν διαλυθηκε με τον καιρο,αλλα αντιθετως βρισκει μεσα στις τελευταιες κοινωνικες αναταραχες και την οικονομικη ανασφαλεια της εποχης,προσφορο εδαφος για να επανελθει ενεργα στο προσκηνιο.Οι βρυκολακες ειναι εδω και παλι.Στην πραγματικοτητα ποτε δεν ειχαν φυγει. Απλα μεσα στις δεκαετειες αλλαζαν μορφες και μεσα.
Το τρικυκλο εγινε...βιτριολι

Για οικονομικη ενισχυση στην Κωνσταντινα,εδω:
5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUΝEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

ATTACHMENT
Αποκαλυψη του tvxs σχετικα με τον ρολο της σαπιας ΓΣΕΕ (και ειδικοτερα της Πασοκικης ΠΑΣΚΕ ως κυριαρχης δυναμης) στο ζητημα της εργοδοτριας ΟΙΚΟΜΕΤ. Περαιτερω εδω: http://www.tvxs.gr/v13375

ΑTTACHMENT
Εργατριες στο...ψυγειο! Για περαιτερω,εδω:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4500490&ct=1


ΑTTACHMENT
Το τιμημα του να απαιτεις δεδουλευμενα:
http://rozkarta.blogspot.gr/2013/04/blog-post_612.html?spref=tw
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=508506

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Το πρώτο ΒΗΜΑ



Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση των ΜΜΕ & επικοινωνιών
(θα πονέσουν άγρια οι παραχαράκτες τής κάθε εξουσίας)

Ναι στην ελευθερία της Ελλάδος από τα διοικητικά μονοπώλια,
πρέπει αποκλειστούν και να αποδεσμευτούν όλα τα στημένα κέντρα διοίκησης ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


( ΜΜΕ& επικοινωνίες )
*Με την πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλίων αυτομάτως θα καταστραφούν όλα τα κέντρα τις Παραεξουσίας.

Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνά μια χούφτα συγγενών, κουμπάρων, βολεμένων, και ρουφιάνων της Παραπληροφόρησης.

Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση,
όλα τα ΜΜΕ & επικοινωνίες
ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ειδικά στους νέους.

ΟΧΙ στους Οικογενειοκράτες,στους Κουρίδες, Μπομπολες, Λαμπρακιδες, Αλαφούζιδες, Βαρδινογιάννιδες, Κόκκαλίδες, Ευαγγελάτους, Χατζηνικόλες, Τριανταφυλιές.Πρετεντεράκια, Κοκοράκια, Καρατζαφέριδες, Ντοράκιδες, Ακηδες, Ψωμιάδηδες, ΚΚΕδες, Εκκλισιατζήδες, Μοναχοπαπαδαρια και στον υπόλοιπο καθοδηγούμενο
ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.Ε

(αυτοί είναι οι πραγματικοί ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ
με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ Και Κρατικοδίαιτων ΚΡΑΝΟΦΩΡΩΝ.
που εδώ και δεκαετίες παραπληροφορούν για να βολεύονται να βολεύουν παρακρατικούς στην εξουσία να καταπατάν τα δικαιώματα του λαού να έχουν σκλάβους ένα ολοκληρο λαό, να δολοφονούν τη κάθε νέα γενιά να ληστεύουν τους Έλληνες πολίτες ανενόχλητοι και να είναι οι μοντέρνοι ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ενός πέρα ως πέρα διαβρωμένου συστήματος)

Όλοι οι μεγιστάνες γνώριζαν

ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.
ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

Σκοπός τους είναι η δημοκρατία μας να χειραγωγείτε με κάθε τρόπο

για άλλα 600 χρόνια από αυτά τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας του Φασισμού και της δημαγωγίας.

Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλιακών ΜΜΕ & των επικοινωνιών
πριν οι σκηνές ωμής βίας γίνουν ανεξέλεγκτη καθημερινότητα
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΩΘΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η παγκόσμια οικονομία με παραδείγματα

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα

ΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3.

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται.

ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό.

ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, 300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις.

ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία)

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές

Ανώνυμος είπε...

sugnwmi pou to vazw edw alla twra to eida kai eliwsa, outws i allws exeis faei toso spam apo ta fasistakia pou se diavazoune pou ligo akoma dn peirazei xaxaxa

http://pitsirikos.blogspot.com/2009/01/dirty-dancing.html

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa