Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Στο στοχαστρο...

Ηδη απο την εποχη Πολυδωρα στο Δημοσιας Ταξης,η βεντετα μεταξυ ΕΛ.ΑΣ και Εξαρχειων ειχε αρχισει να κλιμακωνεται.Ωστοσο,η 6η Δεκεμβριου 2008 εγκαινιασε ενα νεο κυκλο βιας. Αυτη τη φορα στο επικεντρο των επιθεσεων βρεθηκαν τα ΜΑΤ,τα οποια και χτυπηθηκαν τουλαχιστον 4 φορες μεσα σε λιγοτερο απο ενα μηνα.Το τελευταιο χτυπημα ηταν και το κερασακι στην τουρτα,αφου κατα γενικη ομολογια ειχε σκοπο να σκοτωσει κι οχι απλα να εκφοβισει.
.
Το χρονικο...
.
Επιθεσεις σε δυναμεις των ΜΑΤ σε πολλα γηπεδα της χωρας,κατα τα πρωτα εικοσιτετραωρα που ακολουθησαν απο τη δολοφονια του Αλεξανδρου.
.
Επιθεση στο στομα του λυκου...στις εγκαταστασεις των ΜΑΤ στην Καισαριανη. Τραυματιες αστυνομικοι,καμμενα αυτοκινητα και μηχανες της ΕΛ.ΑΣ και μια κλουβα,συνθετουν ενα συνοπτικο απολογισμο.
.
Σφαιρες εναντιον κλουβας,εξω απο την Πολυτεχνειουπολη.Την ευθυνη αναλαμβανει η "Λαικη Δραση"
.
Πυροβολισμοι με Καλασνικοφ εναντιον ανδρων των ΜΑΤ,στα Εξαρχεια, απο 3 ατομα. Κυμα προσαγωγων σε ολη την περιοχη των Εξαρχειων,μεσα στα επομενα λεπτα.Η αστυνομια χρεωνει το χτυπημα στον Επαναστατικο Αγωνα,χωρις να υπαρχει ομως προκηρυξη,ή τηλεφωνημα για αναληψη ευθυνης.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/01/2009_262162


ATTACMENT (Μαρτης 2013)

Eδω αναλυτικο χρονικο του πιο προσφατου ανταρτικου πολεως:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231230686&buffer_share=68510&utm_source=buffer

Δεν υπάρχουν σχόλια: