Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Mπατσοι,ΜΑΤ,Νεοναζι,ολα τα καθαρματα στο ιδιο μαγαζι (Part2)

.....Εδω το Part1

Αντιρατσιστικο συλλαλητηριο,07/07/2009:
Εντελως ξεδιαντροπη πλεον η επιχειρησιακη συνεργασια των φασιστων με τους μπατσους. Ξεδιαντροπη αλλα και επικινδυνη ,αφου για πρωτη φορα ειδαμε και ριψη μολοτωφ μεσα σε πληθος.Οι φασιστες(σσ κανονικα πρεπει να επαναφερουμε την ορολογια "παρακρατικοι" η οποια καθιερωθηκε τις δεκαετειες '50-'60),εφορμωντας μεσα απο τις γραμμες των αστυνομικων πεταξαν μολοτωφ σε ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.Μια ενεργεια που μονο ως δολοφονικη μπορει να περιγραφει.
Το ιδιο βραδυ,ο υφυπουργος Δημοσιας Ταξης Μαρκογιαννακης συναντηθηκε με τους φασιστες στην πλατεια Αγιου Παντλεημονα επισφραγιζοντας και θεσμικα τη συστρατευση κρατους-παρακρατους.Κατα διαβολικη συμπτωση,λιγα λεπτα αργοτερα και λιγα μετρα πιο περα, οι φασιστες επιτεθηκαν στην καταληψη της Βιλλας Αμαλιας.Και παλι με μολοτωφ. Ενω φαινεται πως στην Αχαρνων αμεσως μετα την επιθεση-κι ενω οι θαμωνες της Βιλας τους καταδιωκαν- στηθηκαν δυναμεις της ομαδας Δ για τη φυγαδευση τους.Ολως τυχαιως κι αυτο,φυσικα! (καθως ειναι γνωστο οτι στα δημοκρατικα καθεστωτα οι ακραιοι δεν ειναι προεκταση της αστυνομιας,ουτε ακολουθουν σχεδιασμους του Υπουργειου Δημοσιας Ταξης)

Περισσοτερα για την εμπλοκη Μαρκογιαννακη εδω:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1056072 και εδω:http://prezatv.blogspot.com/2009/07/blog-post_5607.html

Η φωτογραφια εχει τραβηχτει το απογευμα της 7ης Ιουλιου,και δειχνει την αναμμενη μολοτωφ που λιγο αργοτερα θα ριχτει εναντια σε διαδηλωτες,μεσα απο τις θεσεις των αστυνομικων. H φωτογραφια δημοσιευτηκε στην Ελευθεροτυπια (http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=188&m=24208)

Δειτε κι αυτο:http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=62646. Το μισος κατα των μεταναστων δε λεει να κοπασει,και η προσπαθειες να χυθει αιμα εντεινονται.Πυροβολισμοι μεσα στο κεντρο της πολης,κι ενας περιεργος εμπρησμος ηρθαν να προστεθουν στο χρονικο των τελευταιων 24ωρων