Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Επικινδυνες γριες....

.
Το ακόλουθο βιντεο ομολογω πως το εντοπισα και το ανεβαζω καπως ετεροχρονισμενα-αφου αφορα γεγονοτα του Γεναρη-αλλα μου εκανε τοση εντυπωση ωστε θελησα να το προβαλλω σε ξεχωριστη δημοσιευση,κι οχι απλα να το ενταξω σε καποια παλαιοτερη ως "attachment". Μπατσοι που τραβολογανε και συλλαμβανουν τελικα ετοιμορροπη γιαγια (1:03), εξαγριωνοντας την ομηγυρη, καταστηματαρχης που ωρυεται ενωπιον ΜΑΤατζη "Κοιτα τι κανανε εδω στο μαγαζι,δε με νοιαζει,-στ'αρχιδια μου,αφηστε τους να φυγουνε.Παρε εμενα μεσα!"

Ακαιρο μεν,αλλα παντα επικαιρο(δυχτυχως)

6 σχόλια:

vivliofrikarios είπε...

pote den einai arga!
vasika stin ellada kindyneyoume apo tis gries kai tous metanastes!!??!!

vivliofrikarios είπε...

to mellon diarkei poly!
empros gia tous epomenous dekemvrides

vivliofrikarios είπε...

apo aytous kindyneyoume ki oxi apo ta kwlopaida tis xrysis aygis kai tous mpatsous!!??

Ρεμπετόσκυλος είπε...

...όταν στο γνωστό δίπτυχο αιτιών απώλειας ηλικιωμένων "πέσιμο ή χέσιμο", προστίθεται και το εθνικόφρον χοιρινό...

η φυγοκεντρος είπε...

Μπα...το διπτυχο της λαικης σοφιας παραμενει διπτυχο,καθοτι αυτη η νεα παραμετρος(της εθνικης "παρεμβασης")μαλλον μπορει να περιληφθει στην κατηγορια "πεσιμο".(Του την "επεσαν",εγινε "πεσιμο στους γερους" κ.ο.κ)
Επισης,με μια δευτερη ματια στο αρθρο,εντοπισα μια ασυγχωρητη μεροληψια ως προς την αναλυση των γεγονοτων. Υπαρχει διεξοδικη αναπτυξη των αρνητικων δεδομενων και καθολου αναφορα στο θετικο-ευεργετικο σκελος της υποθεσης:Στοχευμενη δραση κατα των υπερηλικων για τη σωτηρια του ασφαλιστικου συστηματος που υποφερει υπο το βαρος τοσων συνταξεων. Δεσμευομαι να επανορθωσω το συντομοτερο

Christiana είπε...

fashionably late... wraio video, panw ap'ola koinwniki suneidisi!