Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Συνεχιζουν να τον πυροβολουν και νεκρο...

ΥΒΡΙΣ!

Η καταθεση... http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=939216
Kανει λογο για κατασταση αυτοαμυνας απο αφιονισμενο,επιτιθεμενο πληθος, κατι το οποιο εχει διαψευστει απο ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των αυτοπτων μαρτυρων που μιλησαν σε ΜΜΕ.(και ετσι εξαλλου καμφθηκε η αρχικη "αντικειμενικοτητα" των ΜΜΕ,που τις πρωτες ωρες δεν τολμουσαν να μιλησουν ευθεως για δολοφονια-ενω ηξεραν καλα τι ειχε συμβει-και περιοριζονταν σε μετριοπαθη και διστακτικα σχολια.) Εξισου κατηγορηματικα διαψευδεται ο ισχυρισμος του εξοστρακισμου,που παραπεμπει σε λογικες..ζαρτινιερας.




Επισης,απο το βιντεο-ντοκουμεντο της δολοφονιας,που τραβηχτηκε απο μπαλκονι γειτονικου σπιτιου,γινεται σαφες οτι περαν του οτι δεν υπηρχε καμια κατασταση αυτοαμυνας,τροπης των αστυνομικων σε φυγη και πυροβολισμου στον αερα, οι αστυνομικοι ΕΙΔΑΝ το παιδι να πεθαινει(καθως ειναι με προσωπο στο πληθος οταν πυροβολουν,κι οχι με πλατη οπως ισχυριζονται),και παρολα αυτα φευγουν ηρεμοι.Αρα μιλαμε και για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του θυματος,περα απο ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονια (ουτε αυτοαμυνα υπηρξε,ουτε εξοστρακισμος)





Τελος,οσον αφορα την καταπτυστη αποπειρα σπιλωσης του νεκρου με τις συκωφαντιες οτι ηταν χουλιγκαν και οτι αλλαζε σχολεια λογω αποκλινουσας συμπεριφορας, αυτες καταρριφθηκαν αμεσα απο το ιδιο το σχολειο του Αλεξη,τη Σχολη Μωραιτη, με την ακολουθη ανακοινωση:

"Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.
Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη ."(αντιγραφη της ανακοινωσης απο την ιστοσελιδα του σχολειου http://www.moraitis-school.com/school/)
Στα πλαισια της αλητειας και της προσβολης του νεκρου αξιζει να παρατεθει και το ακολουθο βιντεο.Τα λογια εδω περττευουν...



"Το αν επρεπε τελικως να χαθει αυτο το παιδι,θα το κρινει η δικαιοσυνη..."
Να επισημανθει οτι ο δικηγορος Κουγιας πληρωνεται απο την ΕΛΑΣ,δηλαδη απο την τσεπη μας...

Βεβυλωσης συνεχεια...


Μπατσος τραβαει οπλο και ριχνει εκφοβιστικα εναντιον της πορειας στην οδο Αλεξανδρας, λιγες μονο ωρες μετα τη δολοφονια του Αλεξανδρου.Δηλαδη,ενω το αιμα ειναι ακομα νωπο,η αστυνομια δε δισταζει να διξει ξεκαθαρα στους διαδηλωτες την προθεση της για νεο κυκλο αιματος,με αυτη τη-συμβολικη εστω-κινηση.(αν και...εξοστρακισμοι συμβαινουν πολλοι,αρα γιατι οχι και εδω?)
Να σημειωθει οτι αργοτερα στα ΜΜΕ διατυπωθηκαν-εσφαλμενα- αμφιβολιες για το αν το οπλο ηταν περιστροφο ενω στο μεταξυ ο φωτογραφος του "Ελευθερου Τυπου"(τι ειρωνια...), Κωστας Τσιρωνης,ο οποιος τραβηξε τη φωτογραφια,εχασε τη δουλεια του!Λεπτομερειες εδω http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/o.html





Ζηταδες ανοιγουν πυρ εναντια σε διαδηλωτες λιγες μονο ωρες μετα την κηδεια του Αλεξανδρου.(η σκηνη απαθανατιστηκε σε κοντινοτερη ληψη απο την καμερα του Star.Με τη διαφορα ομως πως εκει φαινεται ο ενας μονο εκ των αλλεπαλληλων πυροβολισμων που μπορειτε να δειτε στο παραπανω ερασιτεχνικο βιντεο.)Η συμβολικη σημασια και αυτου του περιστατικου,τεραστια.Ενδειξη του ποσο ασεβη απεναντι στο παιδι,αμετανοητα και επικινδυνα ειναι τα γουρουνια της εξουσιας.Επισης,να τονιστει οτι ακομα και τη στιγμη της κηδειας οι μπατσοι δεν εδειξαν στοιχειωδη ευαισθησια.Διμοιριες των ΜΑΤ βρισκονταν γυρω απο το νεκροταφειο με αποτελεσμα την προκληση του κοινου αισθηματος και το ξεκινημα επεισοδιων.Αμεσως χρησιμοποιηθηκαν τεραστιες ποσοτητες χημικων-πανω απο το μνημα του παιδιου ολα αυτα- και ακολουθησαν ιλαροτραγικες στιγμες,με το πληθος να τρεχει να καλυφθει εντρομο στα γυρω στενα,αλλα...ακομα και στο χωρο του νεκροταφειου,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!! Φυσικο επακολουθο αυτης της στασης των ΜΑΤ ηταν η οξυνση της καταστασης και η μετατροπη ολης της περιοχης σε εμπολεμη ζωνη.




Βιος και πολιτεια ενος αλλου..."νταή" εδω...http://www.zougla.gr/news.php?id=16465

Μπατσοι χτυπανε αγρια κοριτσακι...Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω στο διαδικτυο καποιο βιντεο με ολοκληρη τη σκηνη,ωστε την παραθεσω σε ολο της το μεγαλειο,αλλα μπορειτε να τη δειτε σε δυο φασεις.Η αρχη του ξυλοδαρμου, στο δευτερο βιντεο (0:38) του παρακατω θρεντ, με τιτλο "Δεκεμβριανα 2008..."http://fygokentros.blogspot.com/2008/12/2008o.html (σσ σβηστηκε), και το υπολοιπο κατορθωμα της αστυνομιας στο κατω-κατω βιντεο αυτου του θρεντ,δηλαδη στο βιντεο με την εκπομπη "Ελληνοφρενεια" (01:15-01:21)


Dειτε κι αυτο...http://www.madata.gr/index.php/24/26/28594.html


10/12/2008 Φασιστας απειλει διαδηλωτες με μαχαιρι,εξω απο το Πολυτεχνειο.Η πληροφορια και το οπτικο ντοκουμεντο ηρθαν στη δημοσιοτητα απο το πρακτορειο Reuters
http://www.daylife.com/photo/02259KR0PU5NB









Στην αριστερη φωτογραφια,βλεπουμε προβοκατορες κουκουλοφορους να συλλαμβανουν διαδηλωτη,ενω διπλα βλεπουμε ατομο με καδρονι και κουκουλοφορο να βρικονται μεσα στις ταξεις της ΕΛΑΣ. Πηγη:http://www.zougla.gr/news.php?id=16422




ΝΕΜΕΣΙΣ (απο τους 15αρηδες)




Οι συνομηλικοι του Αλεξανδρου δινουν την απαντηση τους σε ολα τα παραπανω...Οι μαθητες των σχολειων του Πειραια(13-17ετων ολοι τους) πολιορκουν (στην κυριολεξια) την αστυνομικη διευθυνση Πειραια,καταστρεφουν σχεδον ολα τα αυτοκινητα της ασφαλειας που ειναι σταθμευμενα απο κατω,ενω αναποδογυριζουν και αρκετα απο αυτα. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,οχι καποιοι κουκουλοφοροι που απλα αναμειχθηκαν με την πορεια τους. Αυτη ειναι μια υποπεριπτωση μονο των εκατονταδων επιθεσεων ανηλικων παιδιων,μαθητων και μαθητριων, σε αστυνομικα τμηματα ολης της χωρας.Επιθεσεις που η πληρης καταγραφη τους καθισταται πλεον αδυνατη,λογω της συχνοτητας τους.
Οι παραπανω ενεργειες αποτελουν απλα και μονο το πρωτο κυμα οργης,λιγες μολις ωρες μετα το συμβαν.Στη συνεχεια πολλαπλασιαστηκαν με αποτελεσμα το μηνυμα της αντεπιθεσης να φθασει σε καθε γωνια της χωρας
Και για το κλεισιμο αυτου του αρθρου,νομιζω δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο την καυστικη ματια της Εληνοφρενειας


Attachment:
Eνα συνοπτικο χρονικο της πορειας των πραγματων απο τη δολοφονια του 15χρονου Αλεξη ως και τη μεγαλη συναυλια της 19ης Δεκεμβριου στα Προπυλαια. http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30350180,44458212
Καρε-καρε τα παρασκηνια της συναυλιας,οπως τα κατεγραψε ο φακος ενος εκ των συντελεστων...Ολη η αφροκρεμα της ελληνικης ροκ και εντεχνης σκηνης εδωσε βροντερο παρον .... http://bosko-hippydippy.blogspot.com/2008/12/19122008.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ston peiraia mas fobountai.... Pernousa me filous e3w apo thn dhmotikh astynomia k akoysa dhmotompatsoys na fwnazoyn:"paidia einai 3 atoma e3w.... boh8eia" Sthn teleutaia poreia xwris na fwrame koukoules to gamhsame to tmhma mexri sakoyles skoupidiwn toys peta3ame a k ka8e mera spame k apo mia kamera sto pasalimani!!!

afou h Lia einai Bissh gt k h Bia na mhn einai Lysh????

saint-paul

Ανώνυμος είπε...

Μολοτωφ στα χοιρινα να γινουν φλαμπε.
Σωταρισμα με κοκκινο κρασακι και μετα γαρνιρισμα με ψιλοκομμενο Παυλοπουλο και μπλε σως απο πολτοποιημενους ζηταδες.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ Οι συνταγες ηταν μια ευγενικη προσφορα του Σεφ Φυγοκεντρου

Ανώνυμος είπε...

8a to protimhsoume maitre!!!!!!! panta pernume piato hmeras an k 8a h8ela k ligo kaklamanh me sauce apo fylla xristougenniatikou dentrou!!!

Ανώνυμος είπε...

hmun nomikh to prwi... k smr poly dynath h poreia fagame polla dakrygwna....

Unknown είπε...

gamw tous mpasous tous fasistes den mporw na pw tipota allo exw exantlithei pleon

Ανώνυμος είπε...

gamw tous mpatsous sas