Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωνες ελευθερου λογου, στο τροπικο Ελλαδισταν...



Και.. το τζιμανι!
 
   Αφθονο γελιο....


Εδω υπογραφουμε για υπερ του παστιτσιου, του μουσακα και των υπολοιπων αγαπημενων μας εδεσματων, που βρισκονται συλληβδην υπο διωγμον:
http://www.change.org/petitions/greek-parliament-free-geron-pastitsios-and-abolish-greek-anti-blasphemy-laws#share

Κι εδω, προσευχομαστε υπερ Παστιτσίου:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m7UgWsWlHq4

ΑΤΤΑCHMENTS

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18461
O Γιαννακιδης επισημαινει την ανιση μεταχειριση μεταξυ θρησκειας-λογικης, απο τους νομους του κρατους... καθως η προσβολη της θρησκειας (= ενος Χ τροπου σκεψης), επισειει νομικες κυρωσεις, ενω η προσβολη της λογικης/επιστημης (= Ψ τροπου σκεψης), ειναι καθ' ολα συννομη! Ετσι, κανενας αθεος δεν μπορει να απαιτησει τη διωξη του Κυριακου Βελοπουλου, ή του Λιακοπουλου, επειδη πουλανε βιβλια με θαυματα (δηλαδη, βιβλια "βλασφημα" για καποιον ορθολογιστη)

http://www.youtube.com/watch?v=Xaa9SWjik-g&feature=related
Ο Σιλας εξηγει το αυτονοητο: Ενας Αθεος, δεν πιστευει στα θεια, αρα ειναι ανυποστατη η κατηγορια πως τα "προσβαλλει"! Εξηγει, ακομα, την αρρηκτη και αυταποδεικτη σχεση θρησκειας- μισαλλοδοξιας (αφου η πιστη σε μια θρησκεια αυτοματως αναιρει την πιστη ολων των αλλων θρησκειων).

http://www.youtube.com/watch?v=ZpTwuJpehAE&feature=player_embedded
Διευκρινισεις απο τον ιδιο τον "Παστιτσιο": 1) Ο Γεροντας Παϊσιος ΔΕΝ ειναι αγιος- εξαλλου, δεν εχει περασει το απαιτουμενο χρονικο διαστημα απ' το θανατο του- οποτε η προσβολη στο προσωπό του δεν ειναι προσβολη προς την εκκλησια (αρθρο 199). 2) Δεν υφισταται εξυβριση προς τα Θεια (αρθρο 198), παρα μονο σατυρα. 3) Οι συγγενεις του Παϊσιου δεν κινησαν διαδικασιες εναντιον του για εξυβριση/ προσβολη νεκρου, και το κρατος δεν εχει κανενα δικαιωμα να τον διωξει αυτοβουλως!
Κι ομως, τελικα η περιπτωση ενταχθηκε στο νο2- δηλαδη εξυβριση προς τα Θεια!
Στη συζητηση τονιζεται πως η επισημη εκκλησια φθανει να θεωρησει την προσωπολατρεια απεναντι σε συγκεκριμενες προσωπικοτητες (ΜΗ αγιοποιημενες), ως αιρεση...
Επισης, ακουγονται σημαντικα στοιχεια για τα (μη) προσωπικα δεδομενα, σε blogs και facebook!



ATTACHMENT (Final Solution)


Δεν υπάρχουν σχόλια: