Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Συνεχιζουν να τον πυροβολουν και νεκρο...

ΥΒΡΙΣ!

Η καταθεση... http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=939216
Kανει λογο για κατασταση αυτοαμυνας απο αφιονισμενο,επιτιθεμενο πληθος, κατι το οποιο εχει διαψευστει απο ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των αυτοπτων μαρτυρων που μιλησαν σε ΜΜΕ.(και ετσι εξαλλου καμφθηκε η αρχικη "αντικειμενικοτητα" των ΜΜΕ,που τις πρωτες ωρες δεν τολμουσαν να μιλησουν ευθεως για δολοφονια-ενω ηξεραν καλα τι ειχε συμβει-και περιοριζονταν σε μετριοπαθη και διστακτικα σχολια.) Εξισου κατηγορηματικα διαψευδεται ο ισχυρισμος του εξοστρακισμου,που παραπεμπει σε λογικες..ζαρτινιερας.




Επισης,απο το βιντεο-ντοκουμεντο της δολοφονιας,που τραβηχτηκε απο μπαλκονι γειτονικου σπιτιου,γινεται σαφες οτι περαν του οτι δεν υπηρχε καμια κατασταση αυτοαμυνας,τροπης των αστυνομικων σε φυγη και πυροβολισμου στον αερα, οι αστυνομικοι ΕΙΔΑΝ το παιδι να πεθαινει(καθως ειναι με προσωπο στο πληθος οταν πυροβολουν,κι οχι με πλατη οπως ισχυριζονται),και παρολα αυτα φευγουν ηρεμοι.Αρα μιλαμε και για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του θυματος,περα απο ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονια (ουτε αυτοαμυνα υπηρξε,ουτε εξοστρακισμος)





Τελος,οσον αφορα την καταπτυστη αποπειρα σπιλωσης του νεκρου με τις συκωφαντιες οτι ηταν χουλιγκαν και οτι αλλαζε σχολεια λογω αποκλινουσας συμπεριφορας, αυτες καταρριφθηκαν αμεσα απο το ιδιο το σχολειο του Αλεξη,τη Σχολη Μωραιτη, με την ακολουθη ανακοινωση:

"Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.
Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη ."(αντιγραφη της ανακοινωσης απο την ιστοσελιδα του σχολειου http://www.moraitis-school.com/school/)
Στα πλαισια της αλητειας και της προσβολης του νεκρου αξιζει να παρατεθει και το ακολουθο βιντεο.Τα λογια εδω περττευουν...



"Το αν επρεπε τελικως να χαθει αυτο το παιδι,θα το κρινει η δικαιοσυνη..."
Να επισημανθει οτι ο δικηγορος Κουγιας πληρωνεται απο την ΕΛΑΣ,δηλαδη απο την τσεπη μας...

Βεβυλωσης συνεχεια...


Μπατσος τραβαει οπλο και ριχνει εκφοβιστικα εναντιον της πορειας στην οδο Αλεξανδρας, λιγες μονο ωρες μετα τη δολοφονια του Αλεξανδρου.Δηλαδη,ενω το αιμα ειναι ακομα νωπο,η αστυνομια δε δισταζει να διξει ξεκαθαρα στους διαδηλωτες την προθεση της για νεο κυκλο αιματος,με αυτη τη-συμβολικη εστω-κινηση.(αν και...εξοστρακισμοι συμβαινουν πολλοι,αρα γιατι οχι και εδω?)
Να σημειωθει οτι αργοτερα στα ΜΜΕ διατυπωθηκαν-εσφαλμενα- αμφιβολιες για το αν το οπλο ηταν περιστροφο ενω στο μεταξυ ο φωτογραφος του "Ελευθερου Τυπου"(τι ειρωνια...), Κωστας Τσιρωνης,ο οποιος τραβηξε τη φωτογραφια,εχασε τη δουλεια του!Λεπτομερειες εδω http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/o.html





Ζηταδες ανοιγουν πυρ εναντια σε διαδηλωτες λιγες μονο ωρες μετα την κηδεια του Αλεξανδρου.(η σκηνη απαθανατιστηκε σε κοντινοτερη ληψη απο την καμερα του Star.Με τη διαφορα ομως πως εκει φαινεται ο ενας μονο εκ των αλλεπαλληλων πυροβολισμων που μπορειτε να δειτε στο παραπανω ερασιτεχνικο βιντεο.)Η συμβολικη σημασια και αυτου του περιστατικου,τεραστια.Ενδειξη του ποσο ασεβη απεναντι στο παιδι,αμετανοητα και επικινδυνα ειναι τα γουρουνια της εξουσιας.Επισης,να τονιστει οτι ακομα και τη στιγμη της κηδειας οι μπατσοι δεν εδειξαν στοιχειωδη ευαισθησια.Διμοιριες των ΜΑΤ βρισκονταν γυρω απο το νεκροταφειο με αποτελεσμα την προκληση του κοινου αισθηματος και το ξεκινημα επεισοδιων.Αμεσως χρησιμοποιηθηκαν τεραστιες ποσοτητες χημικων-πανω απο το μνημα του παιδιου ολα αυτα- και ακολουθησαν ιλαροτραγικες στιγμες,με το πληθος να τρεχει να καλυφθει εντρομο στα γυρω στενα,αλλα...ακομα και στο χωρο του νεκροταφειου,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!! Φυσικο επακολουθο αυτης της στασης των ΜΑΤ ηταν η οξυνση της καταστασης και η μετατροπη ολης της περιοχης σε εμπολεμη ζωνη.




Βιος και πολιτεια ενος αλλου..."νταή" εδω...http://www.zougla.gr/news.php?id=16465

Μπατσοι χτυπανε αγρια κοριτσακι...Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω στο διαδικτυο καποιο βιντεο με ολοκληρη τη σκηνη,ωστε την παραθεσω σε ολο της το μεγαλειο,αλλα μπορειτε να τη δειτε σε δυο φασεις.Η αρχη του ξυλοδαρμου, στο δευτερο βιντεο (0:38) του παρακατω θρεντ, με τιτλο "Δεκεμβριανα 2008..."http://fygokentros.blogspot.com/2008/12/2008o.html (σσ σβηστηκε), και το υπολοιπο κατορθωμα της αστυνομιας στο κατω-κατω βιντεο αυτου του θρεντ,δηλαδη στο βιντεο με την εκπομπη "Ελληνοφρενεια" (01:15-01:21)


Dειτε κι αυτο...http://www.madata.gr/index.php/24/26/28594.html


10/12/2008 Φασιστας απειλει διαδηλωτες με μαχαιρι,εξω απο το Πολυτεχνειο.Η πληροφορια και το οπτικο ντοκουμεντο ηρθαν στη δημοσιοτητα απο το πρακτορειο Reuters
http://www.daylife.com/photo/02259KR0PU5NB









Στην αριστερη φωτογραφια,βλεπουμε προβοκατορες κουκουλοφορους να συλλαμβανουν διαδηλωτη,ενω διπλα βλεπουμε ατομο με καδρονι και κουκουλοφορο να βρικονται μεσα στις ταξεις της ΕΛΑΣ. Πηγη:http://www.zougla.gr/news.php?id=16422




ΝΕΜΕΣΙΣ (απο τους 15αρηδες)




Οι συνομηλικοι του Αλεξανδρου δινουν την απαντηση τους σε ολα τα παραπανω...Οι μαθητες των σχολειων του Πειραια(13-17ετων ολοι τους) πολιορκουν (στην κυριολεξια) την αστυνομικη διευθυνση Πειραια,καταστρεφουν σχεδον ολα τα αυτοκινητα της ασφαλειας που ειναι σταθμευμενα απο κατω,ενω αναποδογυριζουν και αρκετα απο αυτα. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,οχι καποιοι κουκουλοφοροι που απλα αναμειχθηκαν με την πορεια τους. Αυτη ειναι μια υποπεριπτωση μονο των εκατονταδων επιθεσεων ανηλικων παιδιων,μαθητων και μαθητριων, σε αστυνομικα τμηματα ολης της χωρας.Επιθεσεις που η πληρης καταγραφη τους καθισταται πλεον αδυνατη,λογω της συχνοτητας τους.
Οι παραπανω ενεργειες αποτελουν απλα και μονο το πρωτο κυμα οργης,λιγες μολις ωρες μετα το συμβαν.Στη συνεχεια πολλαπλασιαστηκαν με αποτελεσμα το μηνυμα της αντεπιθεσης να φθασει σε καθε γωνια της χωρας
Και για το κλεισιμο αυτου του αρθρου,νομιζω δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο την καυστικη ματια της Εληνοφρενειας


Attachment:
Eνα συνοπτικο χρονικο της πορειας των πραγματων απο τη δολοφονια του 15χρονου Αλεξη ως και τη μεγαλη συναυλια της 19ης Δεκεμβριου στα Προπυλαια. http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30350180,44458212
Καρε-καρε τα παρασκηνια της συναυλιας,οπως τα κατεγραψε ο φακος ενος εκ των συντελεστων...Ολη η αφροκρεμα της ελληνικης ροκ και εντεχνης σκηνης εδωσε βροντερο παρον .... http://bosko-hippydippy.blogspot.com/2008/12/19122008.html

Η λιστα της ντροπης δεν εχει τελειωμο...

Από τους Κουμή, Κανελλοπούλου και Καλτεζά στον 15χρονο μαθητή

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Ανδρέας Γρηγορόπουλος, που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου νεκρός στα Εξάρχεια από τα πυρά του ειδικού φρουρού, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των πολιτών-θυμάτων της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.



Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αστυνομικοί «πιστολέρο» έχουν βαρέσει στο ψαχνό. Χαρακτηριστικό άλλωστε ότι τον Δεκέμβριο του 2003 μετά τη δολοφονία του Ηρ. Μαραγκάκη από άντρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Γκούσκος, κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικής ερώτησής του στο Κοινοβούλιο, ανέφερε: «Φοβούμαστε ότι το επεισόδιο αυτό δεν είναι ούτε μεμονωμένο ούτε τυχαίο ούτε έγινε από λάθος. Για πολλοστή φορά αστυνομικοί πυροβολούν από πίσω σε πολύ μικρή απόσταση άοπλο νεαρό...» και επισήμανε σε άλλο σημείο: «Εχουμε εβδομήντα νεκρούς την τελευταία περίπου δεκαετία (σ.σ. 1993-2003)». Ενδεικτική, χωρίς να είναι πλήρης, η καταγραφή που ακολουθεί:



* Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής. Απομονώνουν την πρώτη στη βιτρίνα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, και την χτυπούν με κλομπ αλύπητα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. Με κλομπ συνέτριψαν το κρανίο του Κουμή.



* Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.



* Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.



* Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.



* Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.



* Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.



* Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.



* Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.



* Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.



* Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.



* Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.



* Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.



* Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.



* Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.



* Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.



* Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.



* Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.

Attachment:
Τα "παραπατηματα",οι "εκπυρσοκροτησεις", η αναλγητη δικαιοσυνη και οι αστειες ποινες
Το χρονικο της ντροπης εδω... http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=56901764


Attachment (2):
Κι αλλο ενα μεμονωμενο, εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=lFuP3Hjmi9c 



Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Δεκεμβριανα 2008:Oι ασχημες πολεις ομορφα καιγονται

.


07/12/2008 Πανελληνια κινητοποιηση σε χρονο dt
.

08/12/2008 Παραδομενο στις φλογες το κεντρο

.


08/12/2008 Τελος της χριστουγεννιατικης κατανυξης:Καμμενο το δεντρο και το Carusel...
 


Κι εδω: http://www.youtube.com/watch?v=JBEnBsrjeEo.









Η προσκληση της συγκεκριμενης επιχειρησης στο αλλο-αθικτο προς το παρον απο τα επεισοδια-υποκαταστημα της, γινεται αμεσως αποδεκτη με απεριφραστο ενθουσιασμο απο το κοινο... Αποδειξη πως αυτο το κινημα ειναι ακηδεμονευτο και αυθορμητο,αποτελουν οι πρωτοτυπες κι εφευρετικες μορφες εκφρασης που χρησιμοποιει.Χιουμορ,φαντασια κι ενθουσιασμος που ποτε δε χωρανε σε κομματικες γραμμες.
. Σχετικα με τη δραση των δυναμεων καταστολης...
Μιας και εγινε παραπανω αναφορα στην ασφαλιτικη προβοκατσια...Απολαυστε βιντεο απο τις τελευταιες αναταραχες,που εικονιζουν κουκουλοφορους και τυπους με καδρονια να σεργιανιζουν αμεριμνοι εν μεσω μπατσων
Επισης,αυτο το ερασιτεχνικο βιντεο,που πρωτοπαιχτηκε στον αερα στην εκπομπη του Λακη Λαζοπουλου "Αλ Τσαντιρι". http://www.youtube.com/watch?v=9P01O9iPdJI
Kαι ενα ακομα πιο αποκαλυπτικο υλικο,δημοσιευμενο σε ιταλικη ιστοσελιδα: http://tv.repubblica.it/dossier/grecia-rivolta/grecia-scontri-e-arresti/27156?video
Attachment (στις 6/12/09) Το βιντεο του tvxs που κατατεθηκε στη Βουλη απο τον Συριζα.Tα περαιτερω εδω: http://www.tvxs.gr/v2046
.Για φιναλε,τι καλυτερο απο τη σπαρταριστη εικονα του φρουρουμενου δεντρου-αναγκαστικη επιβολη απο την αξεστη εξουσια ακομα και της γιορταστικης χαρας ως αναποδραστης υποχρεωσης των πολιτων."Σκασε και γιορταζε"μ' αλλα λογια μας λενε αυτοι. "Η Παναγια εκανε εκτρωση-τα χριστουγεννα αναβαλλονται" τους απανταμε!
.
Παρεμβασεις:


Λαζοπουλος προς τους εξεγερμενους,απο παραθυρο ειδησεων:"Να μην ηρεμησουν!" (παρα την εμμεση,κι αμεσως μετα αμεση παροτρυνση του παρουσιαστη να καταδικασει τα επεισοδια και να στειλει κατευναστικα μηνυματα) http://www.youtube.com/watch?v=j9a8tIwSDz0&feature=related
Aλεξιου:"Ο αστυνομικος ειναι ενας ανθρωπος που...εχει ψυχολογικα προβληματα γι'αυτο γινεται μπατσος???" Απολαυστε:http://www.youtube.com/watch?v=rEzgUBoRVOc&feature=related
O Ψαριανος λεει ακριβως αυτα που πρεπει,μπροστα σε αδεια εδρανα και κλειστα αυτια.... http://www.youtube.com/watch?v=LvJhIAB4PUw
Kαι μερικες μεγαλες αληθειες απο εναν μαινομενο Θανο Μικρουτσικο (που σαν σε ξαφνικη αναλαμπη,θυμηθηκε τα νιατα του...)
http://www.youtube.com/watch?v=2zuTnqFa9WM&feature=email
Και καποιες επισης αιχμηρες αληθειες στην κρατικη τηλεοραση, απο τον ψυχιατρο Κλεανθη Γριβα... http://www.youtube.com/watch?v=K-KM5K5FI5g&feature=feedrec
. ΑΤΤΑCHMENT! Μηνυμα αλληλεγγυης του subcomandante Marcos στην εξεγερση της Ελλαδας,κατα το ξεκινημα ομιλιας του.Ο μεγαλος επαναστατης χαιρετιζει απο του βηματος τον αγωνα των ελληνων ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Για του λογου το αληθες... http://www.youtube.com/watch?v=sUXI0tNpSmE


ATTACHMENT...